Sporturi
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
-
Mihai Berbec
- Pitagora
-
Mihai Berbec
- Pitagora
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Rezultatele semifinalelor :
JOHN HIGGINS - Mark Allen 17-13
SHAUN MURPHY - Neil Robertson 17-14
Deci vom avea o finala John Higgins-Shaun Murphy, desi tin neaparat sa-i felicit pe Robertson si pe Allen pentru frumoasa figura pe care au facut-o la acest campionat mondial, cu toate ca atunci cand erau scorurile 13-3 pentru Higgins cu Allen sau 14-7 pentru Murphy cu Robertson nu imi venea sa cred cum au ajuns in semifinala acesti jucatori. Cu toate ca timp de vreo doua reprize Robertson nu a legat mai mult de doua bile, mi-a placut cum si-a recapat increderea si a revenit la 14-14.
JOHN HIGGINS - Mark Allen 17-13
SHAUN MURPHY - Neil Robertson 17-14
Deci vom avea o finala John Higgins-Shaun Murphy, desi tin neaparat sa-i felicit pe Robertson si pe Allen pentru frumoasa figura pe care au facut-o la acest campionat mondial, cu toate ca atunci cand erau scorurile 13-3 pentru Higgins cu Allen sau 14-7 pentru Murphy cu Robertson nu imi venea sa cred cum au ajuns in semifinala acesti jucatori. Cu toate ca timp de vreo doua reprize Robertson nu a legat mai mult de doua bile, mi-a placut cum si-a recapat increderea si a revenit la 14-14.
. A snake that slithers on the ground can only dream of flying through the air.
- Radu Titiu
- Thales
Pai asta e. Acum are loc schimbul de generatii. Cei pe care i-ai mentionat tu mai sus (cu exceptia lui Paul Hunter) nu cred ca mai apuca (unii dintre ei ) un loc in Top 16 in urmatorii doi ani. Mie, personal, generatia asta care vine (Mark Selby, Mark Allen, Neil Robertson, Jamie Cope, Judd Trump si altii) mi se pare foarte promitatoare.
. A snake that slithers on the ground can only dream of flying through the air.
John Higgins a castigat campionatul mondial de snooker dupa ce l-a invins in finala pe englezul Shaun Murphy, scor 18-9 dupa aproximativ 8 ore de joc. Higgins este la al treilea campionat mondial castigat, dupa cele obtinute in 1998 si 2007. Parcursul lui Higgins pana in finala este urmatorul:
TURUL 1 John Higgins-Michael Holt 10-5
TURUL 2 John Higgins-Jamie Cope 13-12
SFERTURI John Higgins-Mark Selby 13-12
SEMIFINALE John Higgins-Mark Allen 17-13
FINALA John Higgins-Shaun Murphy 18-9
Higgins este cel mai in varsta campion mondial dupa Dennis Taylor in 1985.

TURUL 1 John Higgins-Michael Holt 10-5
TURUL 2 John Higgins-Jamie Cope 13-12
SFERTURI John Higgins-Mark Selby 13-12
SEMIFINALE John Higgins-Mark Allen 17-13
FINALA John Higgins-Shaun Murphy 18-9
Higgins este cel mai in varsta campion mondial dupa Dennis Taylor in 1985.