Sporturi

Aici puteti discuta si subiectele non-matematice :)

Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu

salazar
Pitagora

Sporturi

Post by salazar »

Aici discutam despre sporturi. Se afla in desfasurare campionatul mondial de snooker. Astept pareri, pronosticuri.
Mateescu Constantin
Newton

Post by Mateescu Constantin »

Sunt mare fan al snookerului si in special al lui Ronnie. Pariez ca el va castiga si anul asta ca e cel mai bun. Astept de la el si un break maxim de 147.
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Un meci mai serios pentru Ronnie poate fi in sferturi, unde-l poate intalni pe Mark Selby sau John Higgins.
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

Daca tot sunteti asa pasionati de snooker puneti va rog aici programul meciurilor, inclusiv zilele si orele.
Mateescu Constantin
Newton

Nu, Ronnie doar in semifinale se poate intalni cu unul din cei doi (Selby sau Higgins).
Vezi tabloul principal http://uk.yahoo.eurosport.com/snooker/w ... draw.shtml
Programul il gasiti pe http://www.eurosport.yahoo.com/snooker/ (insa trebuie sa adaugati 2 ore la programul afisat acolo astfel ora 10:00 devine 12:00-datorita fusului orar al Angliei).
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Programul acesta mi se pare mai bun:
http://www.worldsnooker.com/ws_champion ... tm?tid=124 (tot cu decalaj de doua ore) iar pentru scoruri live:
http://www.worldsnooker.com/livescoring ... ode=0809WC
Un pronostic pentru Murphy-Higginson? Este 5-4 iar meciul continua astazi la 12.
Eu zic un 10-8 pentru Shaun.
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Uite ca am ghicit! :D
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

Doua meciuri fantastice: Hendry - D. Junghui si Ronnie - M. Allen. Din pacate Ronnie a pierdut, dar meciurile au foat absolut fenomenale. Se pare ca a fost certat cu bila albastra la acest campionat mondial.
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Ronnie are cu cine se certa la fiecare concurs :).
Favoritii acum (daca se poate spune asa) sunt Hendry si Murphy.
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

Eu l-as pune si pe Stephen Maguire aici...
Mateescu Constantin
Newton

Ar mai fi si Robertson, Higgins sau Selby.
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

La cum a jucat Higgins aseara nu cred ca trece de optimi...
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Mark Allen 9-7 Ryan Day
John Higgins 4-4 Mark Selby
Shaun Murphy 9-7 Stephen Hendry
Neil Robertson 5-3 Stephen Maguire
Meciuri foarte echilibrate, exact cum ma asteptam.
Exista viata si dupa Ronnie. :)
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

Ce 147 a reusit "batranul" Hendry...pacat ca dupa aia nu a mai jucat nimic. Sper ca azi sa-si revina si sa-l bata pe Murphy, care nici el nu a jucat grozav ieri.
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Pentru cei care n-au vazut breakul de 147 al lui Hendry (sau vor sa-l revada):
http://www.sport365.ro/VIDEO__Stephen_H ... 96388.html
Last edited by salazar on Wed Apr 29, 2009 9:56 am, edited 1 time in total.
salazar
Pitagora

Post by salazar »

Victor Crivoi face un turneu de zile mari la Roma Masters! Venit din calificari, Crivoi (nr. 112 ATP) l-a eliminat pe americanul James Blake (nr. 16 ATP) in doua seturi 7-5 6-3, in primul tur.

Victor Crivoi, fericit pentru victoria in fata lui James Blake: "A fost un meci foarte greu, desi scorul poate ca nu arata acest lucru. A fost foarte dificil, jucam impotriva unui jucator din primii 20 din lume, iar emotiile erau foarte mari. De asemenea, in joc erau pusi foarte multi bani si multe puncte in clasamentul ATP. Nici nu mai vreau sa vorbesc despre conditiile foarte grele de pe teren, pentru ca a batut vantul foarte tare. Ma bucur foarte mult pentru acest succes si ma bucur ca am reusit sa ma concentrez foarte mult si pana la urma am invins. Mi-a fost foarte greu, mai ales in ultimul game, cand serveam pentru meci, insa mi-am propus sa servesc bine si am reusit".

"Nu stiu sigur daca voi intra in prima suta a clasamentului mondial, pentru ca mai este de jucat. Pentru acest an mi-am propus sa ajung in primii 50 de jucatori din lume si mai am pana voi ajunge acolo. Trebuie sa evoluez cat mai bine la fiecare turneu si sa cresc de la meci la meci".

Crivoi si-a dominat adversarul la toate capitolele pe zgura italiana. Romanul a servit mai bine decat fostul numar 4 mondial, avand un procentaj de 63% pe primul serviciu fata de doar 48% in dreprul americanului. Calificat in premiera la Roma, Crivoi a condus cu 5-0 in primul set, Blake a revenit spectaculos la 5-5, doar pentru a ceda la final cu 7-5. In setul secund, Blake a condus cu 2-0, apoi Crivoi a egalat, iar pe serviciul americanului si-a castigat doua mingi de break: a ratat-o pe prima, dar a fructificat-o pe cea de-a doua distantandu-se la 4-2. Romanul a servit pentru castigarea meciului la 5-3 si l-a trimis acasa pe favoritul numarul 14 al turneului.

PS: Daca va trece azi in turul 2 de Robin Soderling, el in va intalni in turul 3 (cel mai probabil) pe nr.1 mondial, Rafael Nadal.

EDIT: Crivoi a pierdut in turul 2 cu scorul de 1-6 7-6 1-6. :cry:
Liviu Paunescu
Pitagora

Post by Liviu Paunescu »

Nu a fost Ronnie cu 147, dar a fost un alt clasic, Stephen Hendry. Cred ca este cel mai spectaculos 147 pe care l-am vazut vreodata. Inchiderea cel putin a fost geniala.

De Crivoi ce sa zic, am tot vorbit de jucatorii romani de tenis. Felicitari pentru rezultat, dar nu prea are ce sa caute la nivelul asta. Macar sa intre in prima 100.
Mesajul Depeche Mode pentru matematicieni:
"You'll see your problems multiplied
If you continually decide
To faithfully pursue
The policy of truth"
Post Reply

Return to “Chat de voie”