Pozitia matematicii in invatamantul romanesc.

Aici puteti discuta si subiectele non-matematice :)

Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu

Post Reply
Virgil Nicula
Euler

Pozitia matematicii in invatamantul romanesc.

Post by Virgil Nicula »

Mare plictiseala pe forumul asta ca dealtfel peste tot.
Si bietul B.B. vrea sa organizeze o olimpiada pe Net.
Visatori ca la Campionatul european de fotbal ...
Beniamin Bogosel
Co-admin

Post by Beniamin Bogosel »

Nu stiu cu ce se ocupa tinerii elevi in ziua de azi... Stiu ca pe vremea mea as fi avut timp de petrecut pe forum, dar n-aveam net... Nu stiu ce se intampla in ultima vreme... Anul trecut stiu ca era mai multa viata pe forum. Cateodata ma gandesc ca pierd vremea si vorbesc singur... Oricum, pot sa zic ca activitatea de pe forum nu a fost degeaba... Am invatat o gramada de chestii noi, chiar daca am trecut de liceu... Nu stiu de ce altii nu profita de acest mare avantaj. Mai ales ca daca ai nelamuriri si pui intrebari, cel putin o persoana iti raspunde. Asta e un avantaj imens, fata de vremurile cand puteam sa il intreb numai pe profu meu de mate...

Dupa parerea mea si nivelul cunostintelor elevilor in ceea ce priveste matematica a scazut mult... Cred ca azi, datorita sistemului, mai ales, cei mai multi elevi doresc sa stie doar atata matematica cat sa treaca BAC-ul... Altii doresc sa stie doar atata matematica cat sa treaca de locala, judeteana, etc. altora le place matematica atat cat castiga bani din ea... Cat timp elevii nu vor face matematica din pasiune pentru matematica vom contiuna sa mergem in jos...

Vom continua sa vedem la nivel de olimpiada nationala tot felul de aberatii teoretice in lucrarile elevilor....

Sper totusi sa nu fie adevarat ceea ce am scris mai sus...
Yesterday is history,
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present. :)

Blog
Post Reply

Return to “Chat de voie”