Redactari

Aici puteti discuta si subiectele non-matematice :)

Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu

Post Reply
Virgil Nicula
Euler

Post by Virgil Nicula »

Subscriu, dle Bae
Last edited by Virgil Nicula on Wed Jan 28, 2009 11:45 pm, edited 1 time in total.
aleph
Thales

Post by aleph »

Pe de altă parte, nici chiar dvs. nu folosiţi diacriticele, vezi http://mateforum.ro/viewtopic.php?t=1089 :(
aleph
Thales

Post by aleph »

bae wrote:Mda, am mai vazut asta, dar tot nu subscriu la ea. Mi se pare un pic prea complicat! :) De altfel cred ca raspunsul pe care vi l-a dat Consonant acolo este unul destul de bine argumentat si ma raliez la el.
OK, dar atunci ce facem cu cei care subscriu la "k" şi "tz" ?
Mihai Berbec
Pitagora

Post by Mihai Berbec »

Ar trebui ca cei care scriu gen "messenger" sa fie avertizati si la mai multe avertismente sa primeasca ban pe o perioada limitata.
Pe mine ma enerveaza la fel de mult si cei care poasteaza aici mesaje de genul "am tema de facut...va rog ajutati-ma". Astfel de posturi ar trebui sterse fara discutie.
naruto
Pitagora

Post by naruto »

Eu pe messenger scriu intr-un fel si aici altfel. Pe mine nu ma enerveaza deloc k si tz, dar ma enerveaza greselile de gramatica daca se repeta mereu. Asta si pe messenger, nu numai aici.

Cu tema depinde daca e usoara sau grea. Poate sa fie o problema grea si sa vrei macar o idee. Sau vezi unele probleme grele ale altora si inveti din ele.
The important thing is not to stop questioning. Albert Einstein.
Virgil Nicula
Euler

Post by Virgil Nicula »

De ce naibii mai pastrati topicul asta ?! Ce "porcarie" mai este si asta ? A disparut dl Bae din proprie initiativa sau l-ati mazilit, dragi moderatori ? Sunteti megiesi pe culoarele facultatii si tot nu va intelegeti ? Ce facultate de matematica este asta, vreo frontiera intre "cei destepti" si cei mai putin destepti", ca "prosti" nu pot fi acolo ? Vorba dlui Bae, rad si curcile banatene ... :( :(
Virgil Nicula
Euler

Post by Virgil Nicula »

Atunci dispar si eu de aici. Si asa acest site s-a nascut mort. Numai bine va doresc, noapte buna !
Post Reply

Return to “Chat de voie”