Redactari
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
-
Virgil Nicula
- Euler
Subscriu, dle Bae
Last edited by Virgil Nicula on Wed Jan 28, 2009 11:45 pm, edited 1 time in total.
Pe de altă parte, nici chiar dvs. nu folosiţi diacriticele, vezi http://mateforum.ro/viewtopic.php?t=1089 
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Ar trebui ca cei care scriu gen "messenger" sa fie avertizati si la mai multe avertismente sa primeasca ban pe o perioada limitata.
Pe mine ma enerveaza la fel de mult si cei care poasteaza aici mesaje de genul "am tema de facut...va rog ajutati-ma". Astfel de posturi ar trebui sterse fara discutie.
Pe mine ma enerveaza la fel de mult si cei care poasteaza aici mesaje de genul "am tema de facut...va rog ajutati-ma". Astfel de posturi ar trebui sterse fara discutie.
Eu pe messenger scriu intr-un fel si aici altfel. Pe mine nu ma enerveaza deloc k si tz, dar ma enerveaza greselile de gramatica daca se repeta mereu. Asta si pe messenger, nu numai aici.
Cu tema depinde daca e usoara sau grea. Poate sa fie o problema grea si sa vrei macar o idee. Sau vezi unele probleme grele ale altora si inveti din ele.
Cu tema depinde daca e usoara sau grea. Poate sa fie o problema grea si sa vrei macar o idee. Sau vezi unele probleme grele ale altora si inveti din ele.
The important thing is not to stop questioning. Albert Einstein.
-
Virgil Nicula
- Euler
De ce naibii mai pastrati topicul asta ?! Ce "porcarie" mai este si asta ? A disparut dl Bae din proprie initiativa sau l-ati mazilit, dragi moderatori ? Sunteti megiesi pe culoarele facultatii si tot nu va intelegeti ? Ce facultate de matematica este asta, vreo frontiera intre "cei destepti" si cei mai putin destepti", ca "prosti" nu pot fi acolo ? Vorba dlui Bae, rad si curcile banatene ...

-
Virgil Nicula
- Euler