Nu pot sa citesc nimic, niciun articol, nicio problema....................
Gazeta electronica
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
- Beniamin Bogosel
- Co-admin
Gazeta electronica
Am gazeta in format electronic. Mai trebuie instalate si alte programe pt ca sa mearga????
Presupun ca nu ai activat-o. Pentru a o activa, trebuie sa contactezi intuitext telefonic, insa activarea se poate realiza si prin internet. Acelasi lucru l-am patit si eu, cand am instalat prima data gazeta. Exista in total doar trei activari posibile.
!!! in cazul in care doresti sa stergi produsul, mai intai trebuie dezinstalat, pentru ca numarul de activari sa ramana acelasi
!!! in cazul in care doresti sa stergi produsul, mai intai trebuie dezinstalat, pentru ca numarul de activari sa ramana acelasi
- Beniamin Bogosel
- Co-admin
Atunci nu stiu care este problema. Dupa ce am urmat pas cu pas instructiunile din manualul de utilizare, singura problema pe care am avut-o a fost activarea.
aaa... era sa uit. Sa verifici daca pachetul cu probleme este copiat in data, ar putea fi si asta o problema... in rest, nu imi dau seama ce nu ar putea fi bine...
aaa... era sa uit. Sa verifici daca pachetul cu probleme este copiat in data, ar putea fi si asta o problema... in rest, nu imi dau seama ce nu ar putea fi bine...