Organizarea forumului: idei, sugestii, pareri

Aici puteti discuta si subiectele non-matematice :)

Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu

Locked
Cezar Lupu
Site Admin

Organizarea forumului: idei, sugestii, pareri

Post by Cezar Lupu »

Deoarece am avut diverse discutii legate de organizarea acestui forum, cu profesori de la noi din facultate si nu numai, am decis sa fac un topic special pentru asta. Sunt foarte curios de parerea dumneavoastra, asa ca nu ezitati. :)
Last edited by Cezar Lupu on Sun Dec 23, 2007 11:19 am, edited 2 times in total.
An infinite number of mathematicians walk into a bar. The first one orders a beer. The second orders half a beer. The third, a quarter of a beer. The bartender says “You’re all idiots”, and pours two beers.
Alexandru Chirvasitu
Euclid

Post by Alexandru Chirvasitu »

Poate parea minor, dar eu zic ca e foarte important: introduceti si voi dolarii pentru tag-urile TeX :). De mai multe ori am renuntat la a posta un mesaj numai pentru ca nu voiam sa scriu tex../tex de atatea ori. Poate sa devina foarte anevoios. E o diferenta mare intre doua caractere (adica un $ la inceput si unul la sfarsit) si unsprezece.

Cum, din cate inteleg, scopul principal al forumului il constituie discutiile de natura matematica, ar trebui sa le fie cat mai usor utilizatorilor sa scrie matematica aici, nu? :)
Alin Galatan
Site Admin

Post by Alin Galatan »

Da, vacanta asta voi discuta cu cel de la firma care gazduieste domeniul, sa facem un upgrade la abonament si sa punem un compilator de LaTeX mai bun. E una din prioritati (si sa permitem uploadul de fisiere).
Liviu Ornea
-

Post by Liviu Ornea »

Legat de upgrade, cred ca am putea contribui mai multi la cheltuieli. Ma ofer voluntar.
L.O.
Cezar Lupu
Site Admin

Post by Cezar Lupu »

Am vorbit cu domnul Gologan si cu domnul Gheondea si in urma discutiei purtate pe marginea acestei chestiuni am hotarat sa deschidem un cont in care oricine poate sa faca donatii. O sa va tinem la curent in perioada care urmeaza. :)
An infinite number of mathematicians walk into a bar. The first one orders a beer. The second orders half a beer. The third, a quarter of a beer. The bartender says “You’re all idiots”, and pours two beers.
lasamasatelas
Euclid

Post by lasamasatelas »

O chestie care nu-mi place la forum e ca arata ca o arhiva. Nu se pot vedea unde sunt ultimele posturi decat daca te duci pe ele. Sugestia mea ar fi ca undeva in pagina sa puneti o lista cu titlurile topicurilor in care au aparut, sa zicem, ultimele 20 de posturi. S-ar putea de exemplu sa se comprime pe orizontala pagina asa cum este ea acum si sa se faca loc in patrea dreapta a paginii pt. o banda lata de cativa cm in care sa apara titlurile topicurilor in care au aparut ultimele posturi, cel mai nou in pozitia de sus. Alta optiune ar fi sa puneti undeva un buton cu titlul "Ultimele discutii" sau "View last posts" care sa ne trimita la o astfel de lista. (Desi prima varianta mi se pare mai buna.)

Asta ar face ca forumul sa fie ceva mai "viu".

Nu ma pricep, dar nu poate sa fie chiar asa greu.
Marius Perianu
Euclid

Post by Marius Perianu »

lasamasatelas wrote:Alta optiune ar fi sa puneti undeva un buton cu titlul "Ultimele discutii" sau "View last posts" care sa ne trimita la o astfel de lista.
Exista asa ceva - in dreapta sus se gaseste un buton "View posts since last visit".
Nu cred ca mai trebuie sa explic. Insa ideea cu prima pagina mai "plina" nu e rea.
Marius Perianu
lasamasatelas
Euclid

Post by lasamasatelas »

Marius Perianu wrote:
lasamasatelas wrote:Alta optiune ar fi sa puneti undeva un buton cu titlul "Ultimele discutii" sau "View last posts" care sa ne trimita la o astfel de lista.
Exista asa ceva - in dreapta sus se gaseste un buton "View posts since last visit".
Nu cred ca mai trebuie sa explic. Insa ideea cu prima pagina mai "plina" nu e rea.
E mai bine decat nimic dar nu e ce vroiam eu. Ca sa folosesti butonul acela trebuie sa fii logat. Iar unii vor sa citeasca fara sa se logheze. (Decat daca vor sa posteze.) In plus sa zicem ca ma loghez acum si ma mai loghez inca o data peste o ora. Cand ma loghez a doua oara, daca vreau sa folosesc butonul cu pricina, nu gasesc decat posturile aparute in ultima ora, adica o lista aproape goala.
Alin Galatan
Site Admin

Post by Alin Galatan »

Am luat de decizia ca incepand de acum, orice moderator care editeaza un post sa imi trimita mie imediat pe PM ceea ce a modificat: din ce, in ce.
De asemenea, dupa orice editare a unui post, oricat de mica ar fi editarea, vreau sa apara [Edit de catre XYZ]: Am sters aia pentru ca... Preferabil cu rosu.
Orice moderator care nu face asta, va pierde orice drept de editare.
Locked

Return to “Chat de voie”