Campionatul Modial 2010

Aici puteti discuta si subiectele non-matematice :)

Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu

Claudiu Mindrila
Fermat

Post by Claudiu Mindrila »

Sunt de acord cu Constantin, Spania trebuie sa se trezeasca la realitate daca vrea sa castige.
elev, clasa a X-a, C. N. "C-tin Carabella", Targoviste
Laurentiu Tucaa
Thales

Post by Laurentiu Tucaa »

Eu nu inteleg care realitate ,asta e Spania ,cea care a castigat Euro2008 ,nu e vreo diferenta intre echipa de atunci si cea din meciul de azi ,nici ca stil de joc si nici ca jucatori .O singura tactica ii poate bate ,ce a facut Elvetia azi (care e cam tot aia cu ce a facut SUA anu trecut).Daca au spatii nu-i mai bate nici naiba .Cred ca sunteti cu totii de acord ca daca Elvetia nu aglomera defensiva atata ,Spania batea cu 2-3 goluri diferenta .
Beniamin Bogosel
Co-admin

Post by Beniamin Bogosel »

Eu zic sa lasati Spania in pace. O echipa buna castiga impotriva oricarei echipe, fie ea defensiva sau ofensiva. Nu iei bataie de la Elvetia si te astepti sa bati Brazilia. Sa fim seriosi. :)
Eu nu stiu cine o sa castige, si mi se pare cam devreme pentru un pronostic rezonabil. :)
Yesterday is history,
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present. :)

Blog
Beniamin Bogosel
Co-admin

Post by Beniamin Bogosel »

Sincer, am sperat in fiecare moment sa piarda Spania. Pur si simplu am fost un anti-suporter tot timpul, insa se pare ca nu mi-a mers :)
Yesterday is history,
Tomorow is a mistery,
But today is a gift.
That's why it's called present. :)

Blog
Virgil Nicula
Euler

Post by Virgil Nicula »

@ B.B. (a nu se confunda cu Brigitte Bardot :!: ) Si cine ai fi vrut sa castige, mai exact suporterul carei echipe ai fost ?!

Image
alex2008
Leibniz

Post by alex2008 »

Si totusi, oricat de anti-Spania ar fi cineva, in finala nu putea sa mai tina cu Olanda la modul in care "au abordat partida" : http://www.youtube.com/view_play_list?p ... cIicsfW660
. A snake that slithers on the ground can only dream of flying through the air.
Virgil Nicula
Euler

Post by Virgil Nicula »

@ Alex 2008. Corect, urata intrare. Mare noroc pe Alonso ca nu a patit-o mai grav, niste coaste rupte. Trebuie sa recunosc ca la acest mondial in lipsa Romaniei am tinut cu Spania si in general cu fotbalul tehnic. Nu am suportat niciodata fotbalul saxon sau german. Observati cat de departe au ajuns tarile sudamericane. Asta a fost o mare placere a mea. Aici saptamanal urmaresc campionatele din Mexic, Brazilia si Argentina. Este o feerie/un spectacol, chiar daca uneori primesc si goluri copilaresti.
Post Reply

Return to “Chat de voie”